TKH Group betaalt €1,20 dividend in 2018

tkh GROUP dividend 2017
AMX-aandeel TKH Group zal dit jaar een verhoogd dividend van €1,20 per aandeel uitkeren.

Een jaar geleden keerde technologiebedrijf TKH namelijk nog een dividend van €1,10 per aandeel uit aan zijn trouwe aandeelhouders, die opnieuw beloond worden met een hogere betaling.

De ex-dividend datum is vastgesteld op 7 mei 2018 en TKH zal het dividend een week later op 14 mei 2018 betaalbaar stellen. Bij een beurskoers van €52,25 is het geschatte dividendrendement 2,2%. TKH sloot vandaag vier procent hoger na de jongste kwartaalcijfers en heeft nu een beurswaarde van €2,2 miljard.

Van de zes analisten die het aandeel TKH volgen geven er 5 een advies kopen en is er één advies 'houden'. Het gemiddelde koersdoel van de professionals ligt op €59,33.

LEES OOK:  Ontex Group (België) keert €0,60 dividend uit in 2018

Technologiebedrijf TKH Group NV (TKH) is een internationaal opererende groep ondernemingen die zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van innovatieve Telecom, Building en Industrial Solution gebaseerd op vier kerntechnologieën. De vier TKH kerntechnologieën -vision & security, communicatie, connectivity en productiesystemen- worden met elkaar verbonden tot totaalsystemen en totaaloplossingen in de drie Solutions-segmenten. TKH streeft hierbij een vergaande synergie en samenwerking na tussen haar bedrijfsonderdelen.