Intertrust betaalt ook in 2019 interim dividend 30 cent

Aandeel Intertrust dividend in 2019
Trustkantoor Intertrust NV, opgenomen in de AMX-index, handhaaft het interim dividend op €0,30 per aandeel.

De halfjaarlijkse uitkering voor het jaar 2019 volgt op een slotdividend van 32 eurocent dat eerder dit jaar al werd uitgekeerd door de Midkapper, die het dit jaar uitstekend doet op de beurs moet een koerswinst van bijna 30%.


Het eerstvolgende interim dividend van 30 cent zal betaald worden in november met als ex-dividend datum 6 november 2019. De betaalbaarstelling volgt dan op 29 november.

Bij een beurskoers van €18,33 biedt het aandeel Intertrust nog een dividendrendement van 3,3%. Er zijn vijf analisten die het aandeel van het trustkantoor volgen met in totaal 4 keer kopen en 1 keer houden.

Intertrust NV is trustkantoor. De geboden diensten omvatten vorming en implementatie, domiciliëring en beheer, juridische administratie, boekhouding en rapportage, intellectuele eigendom, koolstofoplossingen, escrow, kapitaalmarktdiensten, fondsdiensten, securitisatie en gestructureerde financiële diensten, treasury management, bewaardiensten en vastgoedoplossingen. Intertrust heeft kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië, Australië en het Midden-Oosten.