Aandeel Flow Traders gaat ex-dividend op 17 Juni 2024


Op 17 juni gaat Flow Traders ex-dividend voor een slotdividend van €0,15 per aandeel. Eerder dit jaar betaalde het bedrijf al een interim dividend van €0,30 per aandeel. 

Het totale dividend voor dit jaar komt daarmee op €0,45 per aandeel. Dit slotdividend is aanzienlijk lager dan vorig jaar, toen Flow Traders nog €0,80 per aandeel uitkeerde. Bij de huidige koers van €18,80 per aandeel is het dividendrendement 2,4%. 

Dit is beduidend lager dan in het verleden, toen het dividendrendement veel hoger lag. Flow Traders staat bekend om zijn zeer instabiele en onvoorspelbare dividenduitkeringen, wat een kenmerkend aspect is van het bedrijf. Na de ex-dividend datum 17 juni volgt een cash betaling van €0,1275 netto op 21 juni 2024.

Flow Traders is een toonaangevende technologie-aangedreven liquiditeitsverstrekker, gespecialiseerd in Exchange Traded Products (ETP's). Het bedrijf faciliteert handel en zorgt voor liquiditeit op de financiële markten, met als doel het verbeteren van de marktefficiëntie. Flow Traders heeft een wereldwijde aanwezigheid met kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië.