Dividend aandeel Aegon | Historie en ex-dividend datum

dividendhistorie aandeel Aegon

Verzekeraar Aegon betaalt een halfjaarlijks dividend aan beleggers, die steevast een zeer hoog dividendrendement ontvangen op hun aandelen. Aegon heeft een stockdividend, waarbij er een keuze is tussen cash en nieuwe aandelen Aegon. Bekijk hieronder de dividendhistorie voor het aandeel Aegon.

DIVIDEND PER JAAR AANDEEL AEGON

Aegon betaalt het dividend doorgaans in de maanden juli en september. Het laatste nieuws over het dividend van Aegon staat hier; voor de eerstvolgende ex-dividend datum kunt u de dividendkalender bekijken, of het overzicht hieronder.

LAATSTE EX-DIVIDEND DATUM AEGON


Aegon N.V. (ISIN: NL0000303709) is een internationale onderneming voor levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. Aegon heeft activiteiten in meer dan 20 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Aegon biedt producten met sterfte-, morbiditeits- en langlevenrisico's, waaronder traditioneel en universeel leven; hypotheken; lijfrenteproducten en bankproducten. Het biedt individuele beschermingsproducten, zoals lijfrentes, overlijdensrisicoverzekeringen, inkomensbescherming en internationale / offshore-obligaties. Als aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer behoort het bedrijf tot de toonaangevende financiële dienstverleners ter wereld.