DPA Group betaalt geen dividend in 2020 vanwege coronavirus

DPA Group schrapt het dividend over boekjaar 2019 vanwege de coronacrisis. Eerder wilde het bedrijf nog een dividend van 8 cent uitkeren.

Ook DPA Group schrapt het dividend in 2020, net als eerder al Randstad, Heijmans, Arcadis en Unibail. DPA was voornemens om een dividend van €0,08 per aandeel uit te keren over 2019, maar ziet daar nu vanaf vanwege de coronacrisis.


In het persbericht van DPA lezen we: Conform het dividendbeleid van DPA zou in een normale situatie voorgesteld zijn om 0,08 euro per aandeel als dividend uit te keren. Gezien de huidige externe omstandigheden wordt aan de Algemene Vergadering voorgesteld om van dividenduitkering af te zien en het volledige nettoresultaat van 2019 van 7,8 miljoen euro aan de algemene reserve toe te voegen. Deze beslissing is ingegeven door de macro-economische effecten van het coronavirus die voor toenemende onzekerheid zorgen.

LEES OOK: Accell Group schrapt dividend in 2020 door coronavirus

DPA Group richt zich op hoogwaardig advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en ontwikkeling van kennis en kunde. DPA biedt oplossingen voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. DPA is genoteerd aan Euronext Amsterdam.